hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 سلام خسته نباشید من یک قالب انگلیسی رو شروع کردم به راست چین کردن مثلا منوی اصلی عنوانش راست چین شده اما زیر منو ها چپ چین هستن باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj42 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام خسته نباشید من یک قالب انگلیسی رو شروع کردم به راست چین کردن مثلا منوی اصلی عنوانش راست چین شده اما زیر منو ها چپ چین هستن باید چیکار کنم؟ سلام در انجمن سرچ کنید کلی آموزش برای فارسی کردن قالب هست اونا رو مطالعه کنید اگر نتونستید بگید راهنمائی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 سلام گشتم اما فقط ی چیز پیدا کردم که نوشته بود تو css تو فایل mainlevel این کد رو وارد کنم .mainlevel{ text-align:right; } a.mainlevel{ text-align:right; } اما من هرچی گشتم این فایلو پیدا نکردم اگر میشه شما راهنمائیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 چرا کسی جواب نمیده یک هفته منتظر جوابم این همه کاربر اینجا هست یک نفرتون به داد من برسه دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 شما باید دموی قالبتون رو بذارید تا بشه کمکتون کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 دمو چطوری بزارم؟ ببینید مثلا منوی اصلی عنوانش سمت راست میاد اما زیر منو هاش همون سمت چپ هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 دمو یعنی یه پیشنمایش از ساییتون. آدرس سایتتون رو بذارید که بهتر بشه راهنمایی کرد. کد نویسی هر قالبی با قالبهای دیگه فرق داره پس تا وقتی نشه سایت رو دید نمیشه کمک چندانی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 http://project-joomla.xzn.ir آقا این قالبو انداختم رو سایت ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 91 شما باید در فایل css زیر /templates/vt_wedding/css/template_rtl.css در خط 12 مقدار زیر را وارد کنید. direction:rtl; بدین صورت: body { direction:rtl; color: #666; margin:0; padding:0; line-height:1.8; height:100%; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px; background:url(../images/vt_body.jpg) right top repeat; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 آقا مرسی ممنون خیلی لطف کردی برای تمام قالب ها باید این کارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 سلام خسته نباشید ی سوال راجب این قالب داشتم دموی این قالب رو ببینید http://www.vtem.net/demo/?template=vt_wedding منوی home و abute hoomla و k2.... رو ببینید ی جای مناسب قرار گرفته اما من تو سایتی که دارم این قالبو تست میکنم هیچ موقعیتی تو اون قسمت وجود نداره باید چیکار کنم که منوی سایت من هم تو همون قسمت نمایش بده؟ http://project-joomla.xzn.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام البته بهتر بود سوالتون رو در تاپیک جدید مطرح میکردید اگر موقعیت نداره احتمال زیاد منو از طریق تنظیمات قالب نمایش داده میشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 آقا مرسی از قسمت تنظیمات فعالش کردم اما این منو چپ چینه باید کدی اضافه کنم تا راست چین بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به مسیر زیر بروید templates/vt_wedding/vtemtools/menus/css/style.css در خط 4 کد زیر قرار دارد .menu_vtem_nav { float: left; line-height: 1; position: relative; z-index: 1001; } در خط 6 نیز کد زیر قرار دارد .menu_vtem_nav li { float: left; list-style: none outside none; position: relative; } در کدهای بالا مقدار float را به right تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 آقا مصطفی خیلی آقایی مشکل حل شد الان ببینید وقتی ماژول منوی سمت راستو برداشتم مطلبی که گذاشته بودم اومد سمت چپ باید چیکارش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به انتهای مسیر templates/vt_wedding/css/template_rtl.css کد زیر را اضافه کنید .floatleft { float: none;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر