hrabiian2 22 ارسال شده در اسفند 91 سلام من نمیتونم وارد سایتم بشم. چون یکی رفته و نام کاربری منو حذف کرده (ه-ک شدم).میخاستم بدونم باید چه کار کنم؟ میتونم از تو دیتابیس سایتم ببینم طرف چه یوزر و پسوردی واسه خودش ساخته؟ یا میتونم از تو دیتا بیس واسه ورود به مدیریت یه نام کاربری و پسورد اضافه کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
helboy2005 12 ارسال شده در اسفند 91 سلام بله شما می توانید با ورود به phpmyadmin و باز کردن دیتابیس خود جدول user را باز کنید و داخل اون کلیه یوزرهای موجود را مشاهده کنید. حالا می تونید یوزر کسی که شما رو ه-ک کرده و برای خودش ساخته را پاک و یک یوزر برای خودتون ایجاد کنید. فقط به یک نکته توجه کنید که id یوزر رو با عدد 816 وارد نمایید تا شما دسترسی کامل به مدیریت خودتون داشته باشین. موفق و موید باشید 1 واکنش ها : hrabiian2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hrabiian2 22 ارسال شده در اسفند 91 سلام بله شما می توانید با ورود به phpmyadmin و باز کردن دیتابیس خود جدول user را باز کنید و داخل اون کلیه یوزرهای موجود را مشاهده کنید. حالا می تونید یوزر کسی که شما رو ه-ک کرده و برای خودش ساخته را پاک و یک یوزر برای خودتون ایجاد کنید. فقط به یک نکته توجه کنید که id یوزر رو با عدد 816 وارد نمایید تا شما دسترسی کامل به مدیریت خودتون داشته باشین. موفق و موید باشید user یا users? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
helboy2005 12 ارسال شده در اسفند 91 users 1 واکنش ها : hrabiian2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر