sahraie 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام من هنگام نصب جوملا و قتی پایگاه داده را وارد می کنم و گزینه جلو را میزنم با مشکل زیر روبرو می شوم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام راستش تو عکس زیاد ارور مشخص نبود شما ببین به یوزر دیتابیس دسترسی های سلازم رو دادی؟ اگر همه چیز درسته دیتابیس رو حذف کن و یکی دیگه بساز و تست کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در اسفند 91 چندین بار حذف کردم و دباره ساختم ولی باز خطا میده اینم پیغام خطا You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8` نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در اسفند 91 با سلام فکر کنم مشکلتون از این راه حل بشه به مسیر installation/sql/mysql بروید و فایل joomla.sql را به صورت زیر ویرایش کنیدکد زیر را پیدا کنید:TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;و با کد زیر جایگزین کنیدENGINE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;پس از جایگزینی تمام موارد، فایل را ذخیره کنید و نصب را ادامه دهید. 1 واکنش ها : sahraie نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر