borna008 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به همه دوستانمشکلی که برای بنده به وجود آمده است وقوع خطای دیتابیس در هنگام نصب افزونه اتصال به بانک ملت(یاهربانک دیگه!) در ویرچومارت است" JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1146 مواجه شد "با وجود جستجودر اینترنت پاسخی برای مشکلم یافت نشد.از دوستان خواهشمندم که راهنمایی بفرمایندتصویر وقوع خطا به پیوست استجوملای نصب شده 2.5.4، نسخه ویرچومارت 2.0 فارسی شده می باشد،خود افزونه را هم از سایت جومینا.آی آر دانلود کرده ام! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام ارور که میگه اون جدول در دیتابیس شما وجود نداره بصورت دستی اضافه کنید ببینید درست میشه البته قبلش حتما بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
borna008 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام ارور که میگه اون جدول در دیتابیس شما وجود نداره بصورت دستی اضافه کنید ببینید درست میشه البته قبلش حتما بک آپ بگیرید آقا ممنون، به ظاهر نصب شد اما الان وقتی میرم توی کامپوننت نصب شده ارور" 404 کامپوننت پیدانشد" میده !! و یه سوالی که برام پیش اومده اینه که برای ساخت یه جدول توی اس کیو ال نباید نوع داده هر فیلد مشخص باشه؟؟ منظورم اینه که من الان جدولشو بطور دستی ایجاد کردم و کامپوننت رو به این صورت نصب کردم بعدها توی اینسرت کردن اطلاعات به مشکل برنمیخوره؟؟! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در بهمن 93 آقا ممنون، به ظاهر نصب شد اما الان وقتی میرم توی کامپوننت نصب شده ارور" 404 کامپوننت پیدانشد" میده !! و یه سوالی که برام پیش اومده اینه که برای ساخت یه جدول توی اس کیو ال نباید نوع داده هر فیلد مشخص باشه؟؟ منظورم اینه که من الان جدولشو بطور دستی ایجاد کردم و کامپوننت رو به این صورت نصب کردم بعدها توی اینسرت کردن اطلاعات به مشکل برنمیخوره؟؟! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید سلام ارور که میگه اون جدول در دیتابیس شما وجود نداره بصورت دستی اضافه کنید ببینید درست میشه البته قبلش حتما بک آپ بگیرید سلام دوستان اگه زحمتی نیست چطوری این کدرو با چه دستوری کجا بنویسم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر