sitesabz 0 ارسال شده در مرداد 90 اینشاا... هر چی زودتر تمام بشه و به نتیجه برسه این طرح منم به یکی از موسسات خیریه خراسان جنوبی گفتم اینشالله وقتی بچه های جومینا طرحشونو تکمیل کردن خبرشون میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی فاطمی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من از يکی از دوستان شنيدم که اين کار آماده شده و تنها مشکل کوچکی هست که مانع از انتشار اون شده... لطفا مشکل رو اعلام کنيد تا اگه امکانش داشت کمک کنيم زودتر اين طرح عملی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام http://forum.joomina.ir/thread-3343-post-31292.html#pid31292 سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی فاطمی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزيز آقای فرحزاديان ممنون از پاسخ قانع کننده. لطفا با اين مؤسسۀ خيريه تماس بگيريد. به نظر من موسسه خوبیه و گدا پروری نميکنه و تمام پولی که جمع ميشه صرف تحصيل کودکان بی سرپرست ميشه. من خودم قبلا عضو اين موسسه شدم و راضيم. ويژگی ها و مجوزهای موسسه به طور خلاصه:[/align] داراي مقام مشورتي ويژه از اکوسوک سازمان ملل متحد اولین موسسه خیریه دریافت کننده مجوز ملی از وزارت کشور دارای گواهی استاندارد جهانی موسسات غیر دولتی http://www.childf.org •شعبه شیراز شیراز، بیست متری سینما سعدی (خیابان هفت تیر)، جنب بانک صادرات شعبه هفت تیر ، طبقه سوم ، واحد 12 تلفن : 2318738-0711 , 2319763-0711 فاكس : 2318040-0711 Email : shiraz@childf.org ...... •شعبه تهران تهران، ميدان راه آهن، ابتداي خيابان وليعصر، كوچه ركاب گردان، پلاك 15 تلفن : 4-55368373 فاكس : 55396131 Email : tehran@childf.org ..... •دفتر مركزي ايران تهران، خيابان خرمشهر، خيابان گلشن، كوچه گلزار، پلاك20 تلفن : 4-88502182 فاكس : 88764771 Email : info@childf.org .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما بزودی این طرح پس از مدت ها اجرایی خواهد شد منتظر باشید . خوش بختانه بالاخره توانستیم خیریه معتبری را پیدا نماییم که بتوانیم به انها اعتماد نماییم و از کاربران بخواهیم مبالغ هدیه خود را به حساب این خیریه واریز نمایند . برای گروه جومینا تا آنجایی که من با همه اعضای گروه تک به تک صحبت نموده ام اگر کل این کار بشه 1000 تومن و ان هزار تومن یک شکلات بشه و برسه بدست یک کودک هموطنمون تا لبخندی بر لبانش بنشاند برای ما کافی است . روز عید سعید غدیر و انتخاب سرور و سالارمان به ولایت مسلمین این پروزه اجرایی میشود دمو موقت : joomina.net یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی فاطمی 0 ارسال شده در آبان 90 سلام لينک دانلود رو کجا کذاشتين؟ بهترين آرزوها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 لينک دانلود رو کجا کذاشتين؟ سلام لینک دانلود چی؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی فاطمی 0 ارسال شده در آبان 90 منظورم طرياس هستش --- فروشگاه سازی که به طرح ياس معروفه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام کمی هم صبور باشید . تو این چند روز . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 وای سلام امروز میزارم داشتم سئو سایت را درست میکردم یکم صبر لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 فروشگاه ساز یاس در جومینا منتشر شد. http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/836-yassshopping.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در آبان 90 در هنگام پرداخت سوال شده نام دامنه را بنویسید یعنی فقط روی یک دامنه میشه استفاده کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 در هنگام پرداخت سوال شده نام دامنه را بنویسید یعنی فقط روی یک دامنه میشه استفاده کرد ؟ بله، تنها روی یک دامنه قابل نصب هست. فراموش نکنید این یک طرح خیریه است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در آبان 90 می دونم طرح خیریه هست ولی در حال حاظر دامنه خریداری نکردم نمی دونم دامنه چی می خواد باشه تکلیف چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در هنگام پرداخت سوال شده نام دامنه را بنویسید یعنی فقط روی یک دامنه میشه استفاده کرد ؟ بله، تنها روی یک دامنه قابل نصب هست. فراموش نکنید این یک طرح خیریه است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا دامنه خود را انتخاب و ثبت کنید و بعد ما در خدمتتون هستیم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 می دونم طرح خیریه هست ولی در حال حاظر دامنه خریداری نکردم نمی دونم دامنه چی می خواد باشه تکلیف چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عرضه ی بسته ی یاس متوقف نخواهد شد. هر زمان دامنه تهیه کردید نسبت به دریافت بسته اقدام کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ... من تقریبا همه تایپیک رو خوندم ... ولی دقیقا متوجه نشدم که الان بسته آماده شده یا نه !!! یه جا واسه دانلود بود که خراب بودش ... اگه لطف کنید تو این صفحات آخر دوباره یه توضیح کامل و جامع بدین ... چون صفحه اول نسبتا تاریخش قدیمی و ممکنه که تا الان تغییراتی زیادی پیش اومده باشه ... ممنون از پاسختون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام ... من تقریبا همه تایپیک رو خوندم ... ولی دقیقا متوجه نشدم که الان بسته آماده شده یا نه !!! یه جا واسه دانلود بود که خراب بودش ... اگه لطف کنید تو این صفحات آخر دوباره یه توضیح کامل و جامع بدین ... چون صفحه اول نسبتا تاریخش قدیمی و ممکنه که تا الان تغییراتی زیادی پیش اومده باشه ... ممنون از پاسختون سلام در این آدرس میتونید کامل مطالعه کنید: این آدرس در روز عید قدیر پست داده شده http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/427-yassshopping.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roh108 0 ارسال شده در آذر 90 سلام بنظرم طرحیست فوق العاده ...خیلی ازش خوشم اومده...بخطار همین بی معطلی خریدمش. من دو روز هست که فروشگاه ساز رو خریداری کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم. لطفا مدیران من رو راهنمایی کنن که باید چیکار کنم.>؟؟؟؟هست کسی که منو راهنمایی کنه؟؟ با سپاس و تکشر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 سلام بنظرم طرحیست فوق العاده ...خیلی ازش خوشم اومده...بخطار همین بی معطلی خریدمش. من دو روز هست که فروشگاه ساز رو خریداری کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم. لطفا مدیران من رو راهنمایی کنن که باید چیکار کنم.>؟؟؟؟هست کسی که منو راهنمایی کنه؟؟ با سپاس و تکشر دوست عزیز کمی تحمل کنید، بزودی براتون ارسال می شه. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آذر 90 آخرین مطلب در حال حاضر در جومینا کامپوننت یک مطلب در چند مجموعه جومینا برای جوملا ۱/۵ است که این افزونه برای کمک به کودکان سرطانی به مبلغ 1000 تومان عرضه شده است . این که برای کمک به کودکان سرطانی چنین کاری انجام شود بسیار خوب است اما من این افزونه را حدودا 2 ماه قبل ترجمه و منتشر کردم(و در چند سایت دیگر منتشر شده است) شایسته بود مدیران جستجویی در اینترنت می زدند و در صورتی که این افزونه در اینترنت نبود این عمل پسندیده را انجام می دادند که شاید موجب انگیزش در دوستان جوملایی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام دوست گلم ممنونم از توجهتون اما نکته مهم تر این هست که فرد خیر واقعی، فقط دنبال بهانه هست برای انجام عمل خیرش و به این توجه نمی کنه که واقعا به اون امکانی که می خواد براش هزینه کنه جهت کار خیرش(چه کم چه زیاد) احتیاج داره یا خیر... (اجباری در کار نیست و تیم جومینا فرد خیر رو به هر نوعی اجبار به انجام عمل خیر نمی کند...) موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 آخرین مطلب در حال حاضر در جومینا کامپوننت یک مطلب در چند مجموعه جومینا برای جوملا ۱/۵ است که این افزونه برای کمک به کودکان سرطانی به مبلغ 1000 تومان عرضه شده است . این که برای کمک به کودکان سرطانی چنین کاری انجام شود بسیار خوب است اما من این افزونه را حدودا 2 ماه قبل ترجمه و منتشر کردم(و در چند سایت دیگر منتشر شده است) شایسته بود مدیران جستجویی در اینترنت می زدند و در صورتی که این افزونه در اینترنت نبود این عمل پسندیده را انجام می دادند که شاید موجب انگیزش در دوستان جوملایی شود سلام فرمایش شما در جلوگیری از دوباره کاری بسیار صحیح است. یکی از حساسیت های بنده در ترجمه ی افزونه ها همین است. این افزونه هم حدود چند ماه پیش این افزونه را ترجمه کردم، بر طبق روال همیشگی آنوقت هم جستجو کردم و نمونه ی فارسی آن را نیافتم ، اما انتشار افزونه با کمی تاخیر رو برو شد. تا حالا که منتشر شده. ابن اصل ماجراست اما در این باب پیرو فرمایش آقای فرحزادیان، کاری ست که شده، بنده اگر جای شما بودم، این افزونه را به رغم اینکه خودم قبلن ترجمه کردم، باز هم می خریدم! ارادتمند، ممنون از تذکر شما. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام ما در کرمان خیریه داریم که با کودکان بی سرپرست وبد سر پرست کار میکنیم. خدمتتون عرض کنم که خودمون سایت داریم ومدیریتش رو هم خودم بر عهده دارم و خوشحال میشوم اگر بتونم کمکی کنم و می تونم مدیریت سایت های دیگه رو هم داشته باشم البته خیلی دیر از این طرح خبردار شدم لطفا بهم بگید این طرح در چه مرحله ای هستش منتظرم لطفا بهم پیام خصوصی بدین که زود تر خبر دارشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این طرح برا مدیریت نیست ...بلکه... http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/427-yassshopping.html یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر