mparvaneh 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من یک جوملا Version 1.5.26 دارم که برای این یک کامپوننت و یک ماژول نوشته شده ، ماژول اون رو تست کردم و روی ورژن 2.5 نصب میشه ولی کامپوننت اون ظاهرا فقط روی ورژن 1.5.26 کار میکنه ، ایا راهی هست که بتونم جوملای خودمو ارتقا بدم و مشکلی برای کامپوننت و ماژول های سایت من پیش نیاد پیشاپیش از تمامی اساتید تشکر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوست من شما باید از نسخهای از کامپوننت استفاده کنی که با جوملا 2.5 سازگار باشه راه دیگه ای نداری. باز می خواهی نام کامل کامپوننت رو بگو شاید بیشتر بتونبم راهنمایی کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mparvaneh 0 ارسال شده در اسفند 91 با تشکر از لطف و توجه شما متاسفانه این کامپوننت نوشته شده برای مصرف خاصی بوده ، و یک پورتا رو داره کنترل میکنه و فایل ها رو به من تحویل دادن میتونم تبدیلش کنم به ورژن 2.5 ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در اسفند 91 اگه با فریم ورکهای جوملا 2.5 آشنا باشید، و سورس کامگوننت در دستتون باشه،می تونید کامپوننت را برای جوملا 2.5 بهینه سازی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mparvaneh 0 ارسال شده در اسفند 91 ممنونم از لطف شما نه متاسفانه در مورد فریم ورک ها اطلاعاتی ندارم اگر لینکی در این زمینه دارید ممنون میشم در اختیار من قرار بدید ، همچنین در مورد سورس بسته نصب رو من دارم ایا چیز دیگری باید داشته باشم به غیر از این سورس ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر