kalhori 7 ارسال شده در اسفند 91 باسلام و خسته نباشید در حین کار در مدیرت جوملا در لوکال برق قطع شد ومشکل زیر پیش آمد منوی سایت منوی مدیریت در ضمن تمام محتوا را کپی پیست کردم باز درست نشد ظاهرا مشکل در دیتا بیس است با تشکر منتظر رهنمودهای شما عزیزان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دیتابیس رو تعمیر کنید برنامه لوکال رو ریست کنید چنانچه مشکل پابرجا بود در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دیتابیس رو تعمیر کنید برنامه لوکال رو ریست کنید چنانچه مشکل پابرجا بود در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید سلام آقای فرحزادیان گرامی ضمن تشکر از پاسخگوئی تان دیتابیس رو از کجا تعمیر کنم من که وارد مدیریت جوملا نمیتونم برم لطفا راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلامخواهش میکنمبرای repaire کردن ابتدا از طریق کنترل پنل هاستتون به قسمت phpmyadmin برید و بعد دیتابیس جوملایی که این پیام رو درش می بنید رو باز کنید و از پائین صفحه روی check all کلیک کنید تا تمامی جداول انتخاب بشن و بعد از پنجره کشویی روبروی check all گزینه repaire table رو بزنید...موفق باشید 1 واکنش ها : kalhori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خواهش میکنم برای repaire کردن ابتدا از طریق کنترل پنل هاستتون به قسمت phpmyadmin برید و بعد دیتابیس جوملایی که این پیام رو درش می بنید رو باز کنید و از پائین صفحه روی check all کلیک کنید تا تمامی جداول انتخاب بشن و بعد از پنجره کشویی روبروی check all گزینه repaire table رو بزنید... موفق باشید با سلام مجدد با تشکر از راهنمایتان مشکل با ریپیر کردن دیتا بیس حل شد با سپاس فراوان کلهری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر