mehdi3303 0 ارسال شده در اسفند 91 500 - یک خطا اتفاق افتاده است برگشت به صفحه کنترل Call stack # Function Location 1 JAdministrator->dispatch() /home3/bamosafe/public_html/administrator/index.php:46 2 JError::raiseError() /home3/bamosafe/public_html/administrator/includes/application.php:164 3 JError::raise() /home3/bamosafe/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251 با سلام خدمت همه دوستان عزیز مشکل من در هنگام ورود به سایت بود و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم در ضمن تمام حرکتایی که تو سایتهای مختلف بودو تست کردم ولی باز هم درست نشد ممنون میشم عزیزای محترم خواهشاً یکی به داد من برسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام تغییری در سئو ایجاد نکردید یا اینکه جدیدا" افزونه ای رو نصب یا حذف نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi3303 0 ارسال شده در اسفند 91 نه من هیچ گونه تغییری ندادم میدونم که مشکل از هاستمم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi3303 0 ارسال شده در اسفند 91 دوستای عزیز خواهشاً کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر