ice man 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلامیه کامپوننت دارم که وقتی واردش میشم گزینه ای به نام انتخاب ها ندارم که بتونم براش سطح دسترسی تعیین کنم اسم این کامپننت jcomment هست.چه طور میتونم برای این کامپننت سطح دسترسی تعیین کنم که فقط یک مدیر خاص به آن دسترسی داشته باشه وقتی که وارد بخش مدیریت میشه و مدیران دیگه نتونن به آن دسترسی پیدا کنن.فکر کنم با دست بردن در دیتا بیس بشه این کار رو کرد.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
helboy2005 12 ارسال شده در اسفند 91 با سلام شما نیاز به دست بردن به دیتا بیس ندارید خود جی کامنت این امکان رو برای شما داره می تونید از قسمت تنظیمات/مجوز ها را انتخاب کنید و واسه هر یک از گروه های کاربری خود می توانید محدودیت هایی را که می خواهید انجام دهید. موفق و موید باشید. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز ببینید فرض کنید دو مدیر داریم که هر دو می توانند وارد بخش مدیریت جوملا بشن اما فقط یکی از این دو میتونه به کامپوننت جی کامنت دسترسی داشته باشه وآن رو مدیریت کنه مسیری که شما به آن اشاره کردید برای انجام این کار نیست بلکه دسترسی ها رو در بخش کاربری وب برای جی کامنت مشخص میکنه یعنی وقتی جی کامنت روی وب قرار گرفت تا کاربران از آن استفاده کنند دسترسی افراد به امکانات جی کامنت روی محیط کاربری با توجه به نقش شان و محدودیت هایی که برای آنها در این مسیر که شما به آن اشاره کردید تعیین شده فرق میکنه در حالی که من در نظر دارم دسترسی ها رو در بخش مدیریت جوملا برای این کامپننت تنظیم کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر