ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 من افزونه سئو نصب نکردم رو هم انجام دادم httaccessهمه توضیحاتی هم که در انجمن در باره این مشکل داده شده بود از جمله تنمظیمات ولی هنوز وقتی روی منو ها کلیک می کنم ارور 404 میاد چرا؟ www.heeloo.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام بعد از تغییر نام htaccess.txt به .htaccess تنظیمات سئو خود جوملا رو فعال کردید؟ همه موارد رو فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 دقیقاً یعنی چه کاری باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 همه رو فعال کردم و نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 برید به تنظیمات کلی در مدیریت جوملا بعد گزینه های تنظیمات سئو در سمت چپ بالا رو پیدا کنید همه موارد رو روی بله بگذارید بعد منوها رو بررسی کنید که به جای درستی لینک شده باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 همه ابن کارا رو کردم و نتیجه نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 مشکل حل شدروی یه هاست دیگه یه جوملای خام نصب کردم توی پی اچ پی مای ادمی تیبل zsk0h_categories` اکسپورت کردم و روی هاست سایت خودم ایمپورت کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر