probing_online 15 ارسال شده در اسفند 91 سلام آقای تهرانی بارها توصیه کردن که بدلیل وجود مشکلات فراوان برای سئو از نصب اطلاعات نمونه خودداری کنید ! من یک بسته نصبی دارم که متاسفانه اطلاعات نمونه روی اون نصبه ! راه حل من چیه ؟ ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 پست هفت این تایپیک رو مطالعه بفرمایید: http://forum.joomina.ir/topic/16456-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/ برای حذف مطالب و... میتونید از دیتابیس اقدام به این کار کین. و یا خود قالب رو استخراج و تک تک دست به کار بشید برای نصب افزونه ها/موفق باشید 2 واکنش ها : دفاعی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در اسفند 91 چطور می شه از دیتابیس اینکارو انجام داد ؟ اگر از خود مدیریت اطلاعات رو پاک کنم مشکلی داره ؟ کم نیست آخه 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام نه از مدیریت هم می تونید حذفش کنید بهتره اول روی لوکال نصبش کنید اطلاعات مورد نظر رو حذف کنید بعد به هاست انتقالش بدید 3 واکنش ها : probing_online، sonic69 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر