ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 دوستان من وقتی روی منوی مجموعه ها توی مدیریت سایتم کلیک می کنم فقط یه صفحه سفید باز می شه باید چکار کنم همچنین منوهایی که طبق مجموعه هام ساختم هم داخل خود سایت باز نمیشه و ارور 404 می ده نسخه جوملا هم بروزرسانی کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام از ادمین سرورتون بخواهید که نمایش پیامهای خطا رو فعال کنه نسخه دقیق جوملاتون چند هستش و چگونه بروزرسانی کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 در بروز رسانی مشکل مجموعه ها حل شد اما همچنان منوهای مجموعه داخل خود سای ارور 404 می ده. تمام چیزهایی هم که توی انجمن ها گفته شده انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام منوهای جدیدی دوباره ایجاد کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 بله متاسفانه هنوز همون مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر