Reran 0 ارسال شده در دی 89 سلام خسته نباشید اقا من cb نصب کردم ولی لینک صفحه ثبت نام چیه ؟؟؟؟ باید ماژولی براش نصب کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام دوست گرامی همراه کامپوننت cb باید یک ماژول هم باشه به نام cb register که در مدیریت ماژول ها باید فعالش کنید و در موقعیت دلخواهتون در قالب، منتشر کنید... به این نکته هم توجه داشته باشید که باید ماژول پیشفرض ثبت نام خود جوملا رو هم غیر فعال کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این cb اصلا چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 كامپوننت كاميونيتي بيلدر براي ايجاد جامعه مجازي از سايت جوملا پليس. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام Community Builder برای ساختن اجتماع مجازی تو جوملا استفاده میشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر