کویر 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلاممن روی فایل کانفیگ پرمیشن 777 گذاشتم ولی هنگام تغییر در تنظیمات کلی سایت پیغاماینکه نمیتونه تاریخ رو ذخیره کنه میاد وامکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد.این خطا وقتی میاد که ftp فعال باشه.با اینکهftp فعاله اما موقع نصب کامپوننت از من یوزر و پسورد نمیخواد از دوستان میخوام که راهنماییم کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بسته به نوع کانفیگ سرور شاید نیاز نباشه ftp رو فعال کنید لذا اگر فعال کردید غیر فعال کنید و نصب و افزونه را بررسی کنید در واقع بهتر هست بدون فعال بودن ftp مشکلی در نصب و حذف و آپلود نداشته باشید شاد باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کویر 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بسته به نوع کانفیگ سرور شاید نیاز نباشه ftp رو فعال کنید لذا اگر فعال کردید غیر فعال کنید و نصب و افزونه را بررسی کنید در واقع بهتر هست بدون فعال بودن ftp مشکلی در نصب و حذف و آپلود نداشته باشید شاد باشید ممنون مشکل من اینه که وقتی کامپوننتی رو نصب می کنم در هاست نمی تونم دسترسیش رو تغییر بدم جلوی فایلها می نویسه apache باید حتما با مدیر هاست تماس بگیرم تا دسترسی ها رو برام درست کنه گفتم شاید با فعال کردن ftp مشکلم برطرف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر