ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 دوستان من وقتی کد اچ تی ام الی رو توی یه قیمت از سایت قرار می دم خود به خود پاک میشه علتش چیه. یعنی بعد از اینکه ذخیره کردم و بر میگردم به همونجا اون کد نیستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ijamaatlou 12 ارسال شده در اسفند 91 دوستان من وقتی کد اچ تی ام الی رو توی یه قیمت از سایت قرار می دم خود به خود پاک میشه علتش چیه. یعنی بعد از اینکه ذخیره کردم و بر میگردم به همونجا اون کد نیستش سلام. برای درج این کد html ابتدا وارد تنظیمات کلی سایتتون بشید و سپس از قسمت "ادیتور پیشفرض" گزینه "هیچکدام" را انتخاب کنید. بعد برید به اونجایی که کد رو می خواهید بگذارید و اون رو وارد کرده و بعد ذخیره کنید. حالا می تونید ادیتورتون رو به حالت قبل برگردونید. موفق باشید 3 واکنش ها : ah.baniashraf، فرحزادیان و helboy2005 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در اسفند 91 سلام. برای درج این کد html ابتدا وارد تنظیمات کلی سایتتون بشید و سپس از قسمت "ادیتور پیشفرض" گزینه "هیچکدام" را انتخاب کنید. بعد برید به اونجایی که کد رو می خواهید بگذارید و اون رو وارد کرده و بعد ذخیره کنید. حالا می تونید ادیتورتون رو به حالت قبل برگردونید. موفق باشید سپاس. مشکلم حل شد دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
helboy2005 12 ارسال شده در اسفند 91 با تشکر از راهنمایی دوست عزیزمون کانکت ایران راه حل کلی درست بود و لی شما نیاز نیست حتماً به تنظیمات کلی بروید شما می توانید. در موقعی که می خواهید متن خود را وارد نمایید در بالای ادیتور گزینه ای به نام[show/hide]که بر روی آن اگر کلیک کنید ادیتور پیشرفته شما موقتاً حذف می شود و بعد از paste کردن متن خود دوباره می توانید بر روی [show/hide] کلیک کنید تا ادیتور پیشرفته شما دوباره فعال شود و کد های html شما هم در متن قرار بگیرد. موفق و پیروز باشید 3 واکنش ها : فرحزادیان، ijamaatlou و مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر