hoseinkord 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام وخسته نباشید.مدتیه مشکل دیر لود شدن سایت دارم با هر قالبی هم تست کردم .سایت دیر لود میشه..هر کاری که میشده کردم.از نظر gtmetrix امتیاز بالای 80 میگیرم ولی باز سایت دیر لود میشه... حجم کل سایت 180 کیلوبایت بیشتر نیست .توی سایت gtmetrix تست کردم http://gtmetrix.com/reports/www.p30yar.com/rMMPGcQJ نتیجه رو میتونید ببینید. لطفا اگه میتونید کمک کنید...با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در سایت اتون از امکانات ارتباطی با ف-ی-س ب-و-ک یا... که فی...ر هستند استفاده نمیکنید؟ با فی...ر... کن یه تست کنید ببینید باز هم دیر لود میشه یا خیر... شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseinkord 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در سایت اتون از امکانات ارتباطی با ف-ی-س ب-و-ک یا... که فی...ر هستند استفاده نمیکنید؟ با فی...ر... کن یه تست کنید ببینید باز هم دیر لود میشه یا خیر... شاد باشید تشکر به خاطر وقتی که گذاشتید...خیر از امکانات ارتباطی ....استفاده نمیکنم با فی...ر... کن هم تست شد ولی باز سرعت پایین هست هیچ راهی هست که بتونیم مشکل رو بفهمیم توی سایت های gtmetrix و pingdom تست کردم نتونستم متوجه مشکل بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دلائل مختلفی میتونه داشته باشه قبلا در انجمن بحث و راه کارهایی جهت افزایش سرعت لود بیان شده شاد باشید 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر