mbh17_2006 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام آقا من سه تا موقعیت جدید می خواستم تو سایتم اضافه بشه که کنار هم قرار بگیرن ولی هر کاری کردم با کد های css در نیومد البته تا اونجایی که بلد بودم ولی با استفاده از جدول درستش کردم به همون صورت که دوست داشتم در اومد حالا سوالی که دارم اینه که این جدولی که استفاده کردم مشکلی در بهینه بودن و سئوی سایتم داره یا نه ؟؟ و اگر داره لطفا یکی کمک کنه با سئو پیاده سازیش کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اسفند 91 درود بله در سئو موثر هست/احتمالا شما در کد نویسی مشکل دارید. فرض بر این که width کلی برایر است با 998 پیکسل خب برای ایجاد 3 موقعیت در کنار هم اول باید یه موقعیت کلی تعریف کنید به عنوان والد که در برانده این سه موقعیت باشه بعد داخل این دایو سه دایو دیگه تعریف کنید و اندازه(width) هر کدوم از دایو ها رو برایر با 330 پیکسل قرار بدید تا در کنار هم باشند.به 2 دایو اول float چپ بدید و به آخری راست/موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbh17_2006 0 ارسال شده در اسفند 91 آمره ای جان هر کاری کردم نشد ؟ کی وقت داری فایلهاشم برات بفرستم اینو برا من میزونش کنی ؟ یا یادم بدی خودم درستش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbh17_2006 0 ارسال شده در اسفند 91 آقا دمت گرم طبق گفته تو تست کردم شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 91 درود بله در سئو موثر هست/احتمالا شما در کد نویسی مشکل دارید. فرض بر این که width کلی برایر است با 998 پیکسل خب برای ایجاد 3 موقعیت در کنار هم اول باید یه موقعیت کلی تعریف کنید به عنوان والد که در برانده این سه موقعیت باشه بعد داخل این دایو سه دایو دیگه تعریف کنید و اندازه(width) هر کدوم از دایو ها رو برایر با 330 پیکسل قرار بدید تا در کنار هم باشند.به 2 دایو اول float چپ بدید و به آخری راست/موفق باشید دوتا سوال: یکی اینه که واسه دایو اصلی قالب بهتره درصدی کاربشه یا پیکسل؟چون خیلی سایت های معتبر نگاه میکردم پیکسل بود... ودوم اینکه مثلا در همین مثال اگر بجای پیکسل درصد بود مثلا یه دایو 100 درصدی رو بخام به سه یا چهار موقعیت تبدیل کنیم باید چطوری تقسیم بندی کنیم؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 91 رفقا لطفا در صورت امکان پاسخ سوالات من را بدهید.تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برای سوال اولتون نمیشه فرقی رو قائل شد . شما اگر قالب رو به درستی طراحی کنید مشکلی پیش نمیاد مهم نیست این را برای یک دایو خاص اعمال کنید یا در کل قالب معمولا طراحی بصورت پیکسلی باشه بهتره چون هم دقیقتره و هم امکان بهم ریختگی قالب تقریبا" میشه گفت رخ نمیده در مورد سوال دومتون هم ، آموزشش در سایت جومینــــــا موجوده ولی مخصوص اعضای سطح سوم میباشد موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : sonic69 و alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر