iman4web 0 ارسال شده در اسفند 91 مشکل ورود به بخش مدیریت جوملا. شما اجازه دسترسی به بخش مدیریت این سایت را ندارید از دیتا بیس پسورد رو هم عوض کردم باز هم نشد. تایپ مدیریت هم درست هستش. usertype= deprecated نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام تغییر خاصی انجام دادید که این اتفاق افتاد؟ در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + مدیریت سایت + لینک این تاپیک رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام تغییر خاصی انجام دادید که این اتفاق افتاد؟ در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + مدیریت سایت + لینک این تاپیک رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید کاربر گرامی توجه فرماییدنام کاربری فرحزادیان نمی تواند پیغامی دریافت نماید پیغام ارسال نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در اسفند 91 فکر کنم پیغام هاتون پر شده نام کاربری فرحزادیان نمی تواند پیغامی دریافت نماید ایمیل کردم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ایمیلی از شما به دست بنده نرسیده یک پیام خصوصی براتون گذاشتم چنانچه در سامانه پیام خصوصی مشکل پابرجا بود اطلاعات رو به این ایمیل بنده ارسال کنید joominahost@gmail.com شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر