jozef2070 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلاممن یه بسته جوملای 2.5 نصب کردم البته تو لوکال کار می تونی وارد محتوا وماژول هاش بشی ولی روی بعضی سرور ها مشکل داره باید چطوری این مشکل رو حل کنم .مشکل اینه وقتی می خوای بری داخل مطالب و یا ماژول ها داخلش نمیره و بازمیاد داخل صفحه ماژول ها و یا مطالب و نمی تونی مطلب جدید بزاری البته تو ieدرسته ولی موزیلا مشکل داره .باید چی کار کنم ؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام پس در مرورگرهای مختلف مشکل داره نه سرور ها .. کش مرورگرتون رو پاک و دوباره تست کنید یا حق 1 واکنش ها : jozef2070 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام و تشکر کش سیستم رو هم حذف کردم ولی مشکل حل نشد ؟ بله تو همه مرورگر ها درسته ولی توی موزیلا نه و قتی می زنی یه همچین چیزی باعث میشه که نتوته بره داخلشون . amp تو آدرس این میاد وسط آدرس . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر