hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 سلام خسته نباشید من میخواستم یک لینک مطلب رو در داخل مطلب دیگه به صورت popup نمایش بدم میخواستم ببینم چطور میشه که روی یک لینک کلیک کنن فقط مطلب رو popup نشون بده تو ی سایز مشخص ن اینکه کل صفحه رو نمایش بده فقط نوشته های اون مطلب رو در ی سایز مثلا 500*500 نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قبلا در مورد پاپ اپ بحث شده برای اینکه زود تر به نتیجه برسید و قوانین هم رعایت بشه بهتر سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 به این صورت که من میخوام آموزشش نیست سرچ کردم خوب بلد هستید بگید دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز اگه قرار باشه ما یک بحثی رو صدها بار توضیح بدیم از همه کارهامون میمونیم ! شما سرچ میکردید زود تر به جواب میرسیدسد http://forum.joomina.ir/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=e3f0dc0317b5e5fb7132f4501f4efe45&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_term=popup&search_app=forums&st=25 یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر