misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام امروز با توجه به اینکه من هاست و دامین خودم یک ماه پیش برای یک سال تمدید کردم یک دفعه پیغام زیر برای من میزد This Account Has Been Suspended موقعی که با هاستینگ تماس گرفتم پاسخ زیر دادن sitetavasote datacenter ma be dalile estefade bish az andaze az manabeserver suspend shode bod, man on ra unsuspend kardam, lotfan CMS khod rabarresi nemaeed, اگر ممکن من راهنمایی کنید که این مطلب یعنی چه و اگر درست چطور میشه این مشکل حل کرد در جوملا با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام امکاناتی که در حال استفاده از آنها در سایت اتان هستید را بررسی کنید مثل افزونه های آمارگیر یا... موفق باشید 2 واکنش ها : behroz7 و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام امکاناتی که در حال استفاده از آنها در سایت اتان هستید را بررسی کنید مثل افزونه های آمارگیر یا... موفق باشید آمارگیر وبگذر که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چطور میشه بهمید مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام جدیدا چه امکاناتی اضافه کردید؟ چه افزونه هایی؟ چه کدهایی؟... غیر فعال کنید و به ادمین سرور اطلاع بدید که چک کنند که باز منابع بیش از حد مصرف می شه یا خیر شاد باشید 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 من جدیدا هیچ افزونه جدیدی اضافه نکردم هیچ کد جدیدی هم اضافه نکردم کلا اصلا به جوملا و قالب سایت کاری نداشتم ممکن افزونه های قبلی خودبه خود دچار مشکل بشن هیچ راهی وجود نداره که خودم بفهمم ایراد از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در این مورد شما باید با توجه به شرایط سایتتون با آزمون و خطا پیش برید تا مشخص شود که مشکل از کجاست افزونه هایی رو که نصب کردید یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید افزونه های آمارگیر و امنیتی و سئو و پلاگینها در اولویت میباشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 جدیدا فیلد سفارشی که در سایت دارم درست عمل نمیکنه ممکن مشکل از اون باشه این فیلد سفارشی به عنوان روتیتر در سایت ازش استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر