cible 4 ارسال شده در اسفند 91 لطفا بگوئید برای راست چین کردن و عوض کردن فونت به فونت استاندارد فارسی در قالب سایت زیر باید چیکار کنم cible-co.com قالب ja_mero نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ijamaatlou 12 ارسال شده در اسفند 91 لطفا بگوئید برای راست چین کردن و عوض کردن فونت به فونت استاندارد فارسی در قالب سایت زیر باید چیکار کنم cible-co.com قالب ja_mero سلام فونت استفاده شده در ابن قالب "open_sans_lightregular" هستش. شما باید در پوشه قالب، پوشه css فایل های css رو ویرایش کرده و فونت open_sans_lightregular را با tahoma یا هر فونت دیگری جایگزین کنید و نیز سایز فونت ها رو نیز 11px (و یا بزرگتر) بگذارید. سپس کش سیستم رو پاک کنید برای راست چین کردم هم از تگ text-align:right; در cssاستفاده کنید. موفق باشید 2 واکنش ها : cible و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cible 4 ارسال شده در اسفند 91 ممنون از اینکه پاسخ دادید برای اینکه فونت های فارسی استاندارد رو قرار بدیم باید چیکار کنیم مثلا فونت های که با حرف بی انگلیسی شروع میشوند باید چیکار کرد ایا آنها را هم باید آپلود کرد در صورت آپلود در کدام صفحه پوشه بایستی بگذارم برای راست چین کردن کدام سی اس اس را باید عوض کنم دوعکس در پیوست گذاشتم پوشه تمپلیت چیه باید در آن هم تغییراتی داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ijamaatlou 12 ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) سلام می تونید از این لینک استفاده کنید: ----------------------- ویرایش شده اسفند 91 توسط مصطفی صفرعلی لینک مطابق با قانون شماره 6 حذف گردید . لطفا" قوانین تالار را مطالعه و رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در این مورد قبلا بحث شده . داخل انجمن و یا در گوگل عبارت font-face را جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ijamaatlou نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cible 4 ارسال شده در اسفند 91 میشه لینک که میگید در انجمن هست را بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام خداوکیلی یعنی سرچ اینقدر سخته ! این یک بار رو من بجای شما سرچ کردم ولی کلا اینجا کسی برای ادم ماهی نمیگیره شماباید خودتون ماهیگیر بشید ! http://forum.joomina.ir/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 یا حق 1 واکنش ها : cible نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cible 4 ارسال شده در اسفند 91 با اینکه به جستجوگر انجمن وصل میشم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز دوست عزیز کلمه گفته شده رو سرچ کنید و از ارسال اسپم خوداری کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر