akhteh 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام خسته نباشید من یه مشکلی در قسمت ثبت نام دارم کشور رو که انتخاب میکنن منطقه ها نمیاد تا اونم انتخاب بشه ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام تنظیمات فروشگاه رو درست انجام دادید؟ دموی انلاین دارید بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhteh 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام تنظیمات فروشگاه رو درست انجام دادید؟ دموی انلاین دارید بذارید بله تنظیمات درسته کشور ایران فعال کردم شهرها هم همشون فعال هستن forcms.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام با یک قالب دیگه امتحان کنید ببینید همین مشکل وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhteh 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام با یک قالب دیگه امتحان کنید ببینید همین مشکل وجود داره؟ با قالب دیگه امتحان کردم همین مشکلو داره خواهشا اگه کدی داره بگید تا حل کنم ممنون میتونم هاستمو بدم خودتون بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhteh 0 ارسال شده در اسفند 91 لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه قبلا کار میکرد جدیدا کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhteh 0 ارسال شده در اسفند 91 یعنی از مدیران انجمن کسی چیزی نمیدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر