dj_morteza 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوستان یک مشکل عصاب خورد کن و فوری برام پیش اومده ممنون می شم از استاد عزیز کسی پاسخ بده این آدرس سایت منه www.giag.ir منو پشت اسلاید شو باز میشه!!!!! لطفا راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوستان یک مشکل عصاب خورد کن و فوری برام پیش اومده ممنون می شم از استاد عزیز کسی پاسخ بده این آدرس سایت منه www.giag.ir منو پشت اسلاید شو باز میشه!!!!! لطفا راهنمایی فرمایید درود من سایت شما را بازدید کردم و منوهای بالای سایت در جای خود قرار دارد و اسلاید شو هم همینطور مشکل شما کجاست دقیق بیان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام شما در سی اس اس قالبتون برای id زیر ariyuimenu_ariyui39_6 باید مقدار visibility رو از hidden به visible تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برای اینکه تمامی منوها این مشکل رو نداشته باشند کافیه در انتهای مسیر templates/bluesky/css/template_css.css کد زیر را قرار بدید div.yuimenu { z-index: 30 !important; } موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در اسفند 91 تشکر از راهنمایی های بسیار عالیه دوستان مشکلم رو حل کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xformer 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) باسلام منوی من هم همین طوره؟ هرکاری کردم درست نشد دوستان اگه محبت کنن بببین کجاشو باید ویرایش کنم ممنون میشم afv-co-ir به جای - نقطه بذارید ویرایش شده آبان 93 توسط xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 سوال جدید در تاپیک جدید جزو قوانین می باشد. 1 واکنش ها : xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر