alisajadi 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام من هر کاری که میکنم ارور زیر میاد Fatal error: Using $this when not in object context in /home3/tiara/public_html/libraries/joomla/plugin/plugin.php on line 105 مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بهتربود قبلا از پست زدن کلمات کلیدی ارورتون رو سرچ میکردید سرچ کنید Fatal error یا حق 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در اسفند 91 تاپیکی که خوندم جواب سوال من رو نداد میشه خودتون جوابم رو بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام نسخه جوملاتون چنده ؟ و اینکه چیکار کردین این مشکل پدیدار شد یا حق 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در اسفند 91 2.5.8 (چند تا افزونه نصب کردم(فکر کنم به خاطر این افزونه ها بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام یکی یکی باید تستشون کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در اسفند 91 چطوری تستشون کنم؟ وارد مدیریت نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگه وارد موردیت نمیشه باید از طریق دیتابیس جداولش رو جذف کنید. یا حق 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در اسفند 91 ببخشيد،ميشه بيشتر توضيح بدين؟ چه جدول هايي رو حذف كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قبلا بحث شده / با کلمات کلیدی مناسب سرچش کنید ! یا حق 1 واکنش ها : alisajadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در اسفند 91 درست شد همش هم زیر سر پلاگین پرداخت زرین جومینا بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر