folani 1 ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) من حدود دو ماه پیش یه سایتی واسه مشتری ساختم و از کامپوننت "گالری تصاویر آسان جومینا" استفاده کردم (چون مشتری اینو میخواست) حالا بعد این مدت نمایشش خراب شده! مشکل چیه؟ نسخه کامپوننت: 3.0.180نسخه پلاگین: 3.1.0نسخه دکمه: 1.0.2 نمونه: http://www.spacestructuresco.com/fa/gal/shahrekord-tavanir.html ویرایش شده اسفند 91 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" در هنگام ایجاد تاپیک بخش مناسبی را انتخاب فرمایید . تاپیک منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز این به خودی خود امکان پذیر نیست حتما مشریتون تغییری اعمال کرده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز این به خودی خود امکان پذیر نیست حتما مشریتون تغییری اعمال کرده یا حق من تا ی6 ماه به مشتری هیچ یوزر و پسوردی نمیدم. خودمم اصلا وارد سی پنل با ادمینش نشدم! یهو دیدم بهم زنگ زدن گفتن خراب شده. واسه خودمم عجیب بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قرار نیست این کار از طریق cpanel صورت گرفته باشد / مدیریت خود جوملا .. یا میتونه از تغییرات تنضیمات سرور باشه.. به هر حال شما یک بار دیگر افزونه رو نصب کنید تا فایل ها باز نشانی شوند بکاپ یادتون نره یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قرار نیست این کار از طریق cpanel صورت گرفته باشد / مدیریت خود جوملا .. یا میتونه از تغییرات تنضیمات سرور باشه.. به هر حال شما یک بار دیگر افزونه رو نصب کنید تا فایل ها باز نشانی شوند بکاپ یادتون نره یا حق یعنی قبلی رو پاک کنم دوباره بنصبم؟ تنضیماتش پاک میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قبل از هر کاری بکاپ بگیرید // نه پاک نکنید افزونه ها به دو حالت طراحی میشوند قابل اپدیت و معمولی که احتمال میدوم اینم قابل اپدیت باشه پص دوباذه ذو همین نصب کنید یا حق 1 واکنش ها : folani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قبل از هر کاری بکاپ بگیرید // نه پاک نکنید افزونه ها به دو حالت طراحی میشوند قابل اپدیت و معمولی که احتمال میدوم اینم قابل اپدیت باشه پص دوباذه ذو همین نصب کنید یا حق من دوباره نصبش کردم اما درست نشد! لطفا کمکم کنید مشتری خیلی گیره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انتهای فایل css قالبتون کدهای زیر را اضافه کنید div#lbImage { display: inline-block !important; } div#lbCenter { margin-left: 0 !important; } موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : folani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انتهای فایل css قالبتون کدهای زیر را اضافه کنید div#lbImage { display: inline-block !important; } div#lbCenter { margin-left: 0 !important; } موفق و پیروز باشید یا حق مرسی دوست عزیز ، انجام دادم اما فرقی نکرد! http://www.spacestructuresco.com/fa/gal/mahshahr-fanavari.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید با مرورگر دیگر هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید با مرورگر دیگر هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق یا همه مرورگرها تست کردم نشد! شما هم تست کنید ببینید http://www.spacestructuresco.com/fa/gal/mahshahr-fanavari.html یه صفحه سفیده! قالب نیست. جوملامم 1.5 هست ، قالب zt_evio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دقت کنید اگر جواب نمیگیرید در دیگر فایلهای css هم اگر دارید تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : folani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دقت کنید اگر جواب نمیگیرید در دیگر فایلهای css هم اگر دارید تست کنید new_testing.png موفق و پیروز باشید یا حق انجام دادم اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 انجام دادم اما درست نشد یه افزونه مثله این میتونید بهم نشون بدین که رو جوملا 1.5 قابل نصب باشه و عکسها رو فولدری بتونم بهش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 یه افزونه مثله این میتونید بهم نشون بدین که رو جوملا 1.5 قابل نصب باشه و عکسها رو فولدری بتونم بهش بدم یه افزونه مثله این (گالری تصاویر آسان) میتونید بهم نشون بدین که رو جوملا 1.5 قابل نصب باشه و عکسها رو فولدری بتونم بهش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
folani 1 ارسال شده در اسفند 91 لدفن یکی راهنماییم کنه :-س نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر