vakilmodafe 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام وقتی روی عکس هایی که با کامپوننت فوکا گالری که به نمایش گذاشتم برای بزرگ نمایی کلیک میکنم فقط صفحه سفید کوچک باز میشه و تصویر بزرگ نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برسی کنید بببینید با افزونه های دیگه تداخلی نمی کند. اگه اطلاعات خاصی روش نداری پاک و دوباره نصب کنید یا حق 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eilyacoffee 1 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برسی کنید بببینید با افزونه های دیگه تداخلی نمی کند. اگه اطلاعات خاصی روش نداری پاک و دوباره نصب کنید یا حق با سلام چطوری می شه بررسی کرد که کامپیونت با افزونه های دیگه تداخل نداشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برسی کنید بببینید با افزونه های دیگه تداخلی نمی کند. اگه اطلاعات خاصی روش نداری پاک و دوباره نصب کنید یا حق قبلا کار میکرد. دوباره حذف کردم و نصب کردم اما بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگه در یک صفحه چند کتابخانه jq لود شود امکان تداخل وجود داره باید ببینید کدوم یک از افزونه هاتون jq لود می کنند و اون ها رو غیره فعال کنید میتونید از روش ازمونو خطا استفاده کنید ! یا حق 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و eilyacoffee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر