mo8817 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام خسته نباشيد فرم هايي كه من با جي فرم طراحي كردم lable هاش سمت چپ هستند مي تونيد بهم بگيد فايل CSS را از كجا بيارم و چه كدي را تغيير بدم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در خرداد 89 اول اون کامپوننت را روی هاردت ایکسترکت کن . روی اون فولدر راست کلیک کرده و روی سرچ کلیک کن دنبال *.css بگرد . بعد بیا اسم اون لیبل یا تکست باکس مورد نظرتو توش پیدا کن . چند خط این ور اون ور تر می تونی پیداش کنی و موقعیتشو عوض کنی بعد از انجام تغییرات سیوش کن و با فایل اصلی روی هاستت جایگزین کن البته من این کار را نکردم ولی راه حل کلی اینطوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo8817 0 ارسال شده در خرداد 89 راهي كه مي گيد منطقيه ولي فايلي با نام css توش وجود نداشت ميشه يك راه ديگه بهم بگيد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در خرداد 89 این کامپوننت را را بزار اینجا دانلود کنم تا بگم چی به چیه ؟ راستی دوست عزیز واسه گالری عکس کامپوننتی چیزی داری ؟ میخوام به صورت اسلاید شو باشه مثل این سایت http://www.amlakefaghih.ir راستی با این کامپوننت جی فرم میشه تماس با ما شیک درست کرد ؟؟؟ (برای تماس با ما میخوای ؟؟؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo8817 0 ارسال شده در خرداد 89 ممنون كه جواب ميديد جي فرم را براي طراحي فرم ارسال سوال و فرم نظرسنجي و ... استفاده مي كنم. لينك دانلودش: http://download.joomfa.org/ext/jforms_58.html يك ماژول گالري عكس چند وقت پيش ديدم پيدا مي كنم براتون مي فرستم. بد نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام از دوستان عزیز بخصوص یاشار جان در خواستی دارم ... اونم اینکه به قوانین احترام بگزاردی و هر در خواست خود را در تایپیک جداگانه مطرح کنید .:exclamation: +براین شما این موضوع ( در خواست گالری ) همزمان در تایپیک جداگانه مطرح کردید ... :exclamation: من هم جواب دادم موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo8817 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوستان من ckform نصب كردم و خيلي راحت راست چين شد و مشكلي هم نداشتم. ولي اگه كسي پيدا بشه جي فرمو بهم ياد بده ممنون ميشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Wisdom 0 ارسال شده در خرداد 89 در صورت تمایل آدرس سایتون را بدید تا CSS رو براتون درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر