mortexa 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام من می خوام جوملامو از 2.5 به 3 ارتقا بدم این سوال برام پیش اومده که قاعدتا قالب من و افزونه هایی که نصب کروم جوملا 2.5 هستن.می خواستم بدونم و با ارتقا به جوملا 3 اینا از کار نمی افتن و سایت از هم نمیپاشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام فعلا این کار پیشنهاد نمیشه /. چون تغییراتی در هسته داده شده امکان داره بعضی از افزونه هاتون کار نکنند. یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1375 7 ارسال شده در خرداد 94 داداشا من آبدیت کردم ولی سایتم رفت اینم ادرسش shhm-ag.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 دسترسی هاست بدید براتون بر گردونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1375 7 ارسال شده در خرداد 94 آقای قاسمی عزیز دسترسی رو ارسال کردم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 متاسفانه تنها راه حل بازگردانی بکاپ می باشد. در صورتی که مدیریت هاستینگ یا خودتان بکاپی از کل سایت ندارید حداقل باید بکاپی از فایلهای جوملا خود داشته باشید. همچنین دوست عزیز توجه داشته باشید که با توجه به جداول پایگاه داده شما ۲۸۸ عدد می باشد در حالی که باید حدود ۱۰۰ عدد باشد. بنابراین امکان عدم سازگاری برخی افزونه ها با جوملای شما وجود دارد. بنابراین بهتر است پس از بازگردانی بکاپ ابتدا تمامی نسخه های سازگار با جوملا ۳ را بیابید و افزونه ها را بروز کنید. و سپس بروزرسانی را انجام دهید. همچنین درست است هاست شما نامحدود است ولی نباید اطلاعات روی سایت شما نزدیک به 40Gig و تعداد پایگاه های داده شما به ۵۰ عدد برسد لطفا کمی سایت خود را پاکسازی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 با سلام در بررسی های ثانویه به این نتیجه رسیدم کدی که موقعیت left رو توی قالبتون نمایش میده مشکل داره و با حذف این کد سایت بدون مشکل بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر