mortexa 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام من می خواستم تو قالب سایتم موقیت ماژول ایجاد کنم تو اموزش در باره ی 2 تا فایل xml و php صحبت شده که من فایل php رو پیدا نمی کنم تو قالب پروفیسیونال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام قبلا در این مورد چندین بار بحث شده سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در اسفند 91 آموزش ها رو تو چنتا سایت خوندم ولی فایل php رو پیدا نمی کنم که تغییرات رو توش انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام دلیلش این هست که این قالب از فریم ورک برای طراحی قالب استفاده کرده و فایل ایندکسش مثل قالب های معمولی نیست شما باید فایل رو در پوشه های پلاگین فریم ورک پیدا کنید قبلا تو انجمن توضیح دادم کافیه جستجو کنید 2 واکنش ها : mortexa و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام دلیلش این هست که این قالب از فریم ورک برای طراحی قالب استفاده کرده و فایل ایندکسش مثل قالب های معمولی نیست شما باید فایل رو در پوشه های پلاگین فریم ورک پیدا کنید قبلا تو انجمن توضیح دادم کافیه جستجو کنید ببخشید من سرچ کردم ندیدم یا کلا نفهمیدم چی سرچ کنم ممنون میشم لینک موضوع رو بدین یا بگین دنبال چی بگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 مثل اینکه تو اسباب کشی انجمن پاک شده این بود متن اون تاپیک برای بعضی از قالب های تجاری برای اینکه در سورس صفحه چیزی بذارید باید در پلاگین هایی که همراه قالب نصب میشه تغییراتی بدیدبرای قالب های جوملا ارت باید فایل زیر رو ویرایش کنید و کدهاتون رو اینجا بگذاریدکد: plugins>system>jat3>jat3>base-themes>default>blocks>head.php 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در اسفند 91 این کد هاست <?php /** * ------------------------------------------------------------------------ * JA T3 System plugin for Joomla 2.5 * ------------------------------------------------------------------------ * Copyright © 2004-2011 J.O.O.M Solutions Co., Ltd. All Rights Reserved. * @license - GNU/GPL, http://www.gnu.org/licenses/gpl.html * Author: J.O.O.M Solutions Co., Ltd * Websites: http://www.joomlart.com - http://www.joomlancers.com * ------------------------------------------------------------------------ */ // No direct access defined('_JEXEC') or die; ?> <script type="text/javascript"> var siteurl='<?php echo JURI::base(true) ?>/'; var tmplurl='<?php echo JURI::base(true)."/templates/".T3_ACTIVE_TEMPLATE ?>/'; var isRTL = <?php echo $this->isRTL()?'true':'false' ?>; </script> <jdoc:include type="head" /> <?php if (T3Common::mobile_device_detect()=='iphone'):?> <meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1; user-scalable=1;" /> <meta name="apple-touch-fullscreen" content="YES" /> <?php endif;?> <?php if (T3Common::mobile_device_detect()):?> <meta name="HandheldFriendly" content="true" /> <?php endif;?> <link href="<?php echo T3Path::getUrl('images/favicon.ico') ?>" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" /> <?php JHTML::stylesheet ('', 'templates/system/css/system.css') ?> <?php JHTML::stylesheet ('', 'templates/system/css/general.css') ?> چی کارش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر