asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من میخوام از کدهای html و css در موقعیت های ماژول استفاده کنم . چطور باید این کار را انجام بدم ؟؟؟ مثلا میخوام این دمو را در موقعیت های ماژولم قرار بدم ببینید http://joomlairan.ir/intro-css/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خب باید از ماژول html دستی استفاده کنید البته این ماژول گاهی اوقات محدودیت هایی داره که بهتره که پلاگین sourcerer رو هم نصب و فعال کنید .همچنین فراموش نکنید فایل های css رو هم در فولدر مربوطه کپی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 91 منظورتون در فولدر پلاگین ؟؟؟ راستی این پلاگین چیکار میکنه مگه؟؟ میشه کامل توضیح بدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در بهمن 91 منظورتون در فولدر پلاگین ؟؟؟ راستی این پلاگین چیکار میکنه مگه؟؟ میشه کامل توضیح بدید ؟ غیر کد html که در ماژول مپی میکنید باید استایل های خارجی یا همون css رو در فولدر css (یا هرجایی که در فایل html )آدرس دهی شده کپی کنید... کار پلاگین sourcere اینه که یک دکمه به ویرایشگر اضافه میکنه و شما میتونید در بین مطالب یا ماژول ها که خواستید از کدهای html و php و js استفاده کنید البته همونطور که در بالا گفتم بهتره ولی اگر شما الان فقط کد html دارید با همون html دستی جوملا هم کارتون راه میفته و نیازی به نصب پلاگین نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر