sms118 130 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من توی بعضی از سایت ها دیدم که لینک ثبت نام به شکل زیر هستش your-profile?view=registration مثل لینک زیر http://www.joomplate.ir/demo/jp-aseman/2.5/index.php/en/your-profile?view=registration در صورتی که لینک اصلی و پیش فرض جوملا به صورت زیر هست /index.php/component/users/?view=registration حالا من سوالم اینه که این سایت ها چطوری ان تغییر رو میدن آیا از کامپوننت خاصی استفاده میکنند و یا تغییراتی در هسته جوملا میدن؟ لطفا اساتید و کاربران محترم راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما بله ولی هیچ کدوم برای سئو پیشنهاد نمیشه و هر چه لینک کوتاه تر و مناسب با موضوع صفحه باشد بهتره شما سئو جوملا تون رو فعال کنید اون گزینه component قبل لینک هم بخواطر اینه که جوملا داره از کامپوننت اون صفحه یا اون قابلیت رو میخونه برای مطالب هم به همین صورت است بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در بهمن 91 متشکرم از جوابتون میشه راهنمایی کنید چگونه اینکارو انجام بدم؟ سئو را فعال کردم ولی جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 لینک سایت تون رو لطف کنید بدید از افزونه های سئو مثل acesef استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر