mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به همه دوستان رو قسمت ویرایش مطالب سایتم میخوام مطلبی را ویرایش کنم این ارور را میده(( Parse error: syntax error, unexpected T_RETURN, expecting T_FUNCTION in /home/samansho/domains/saman-shora.ir/public_html/libraries/joomla/html/editor.php on line 2686 تو انجمن خوندم که این کد // Try to authenticate $result[] = $plugin->onDisplay($editor); withکد php: // Try to authenticate if (method_exists($plugin, 'onDisplay')) { $result[] = $plugin->onDisplay($editor); } اما درست نشد باید چی کار کنم!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام نام ادیتور چیه؟ از موقع نصب ادیتور همین بود؟ یا یکدفه اینطور شد؟ یک ادیتور دیگه نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 یه دفعه اینطوری شد چیزی نصب نکردم!!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ادیتور رو حذف کنید یا همین ادیتور یا ادیتور دیگر نصب کنید و برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 من هیچ ادیتوری نصب نکردم!؟ تو قسمت ویرایش مطلب و افزودن مطلب می روم ارور میده!! ادیتور را از کجا باید نصب کنم هیچی نمیدونم!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 از اینجا ادیتور jce رو دانلود کنید http://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/joomla-25 بعد از دانلود نصبش کنید بعد از نصب وارد تنظیمات کلی شوید و گزینه ویرایشگر رو روی jce قرار بدید حال تست کنید ببینید بازم همون مشکل هست ضمن اینکه ادیتور قبل که ارور میداد رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 نصبش کردم در قسمت تنظیمات کلی گزینه ویرایشگر رو روی jce قرار دادم باز درست نشد همان ارور را میده!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از فایلهاتون بک آپ بگیرید و سپس بسته نصبی جوملا که هم ورژن و هم زبان با نسخه فعلی جوملاتون هست را روی جوملای فعلی اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 انجام دادم اما درست نشد!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 اگر یکدفعه شد ببینید مدیر هاست شما تغیری در هاست یا اجزاش ایجاد نکرد می تونید بک آپ هم برگردونید( به مدیریت هاست بگید قبل از خراب شدن بک آپ رو برگردونه ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 با مدیر هاست در میان گذاشتم میگه هاست هیچ موردی نداره دیگه نمیدونم چیکار کنم!!!!؟ مدیر هاست تغییری تو هاست نداد هاست یه بار هاست را ریست کرد اما مشکل هنوز هست!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 با تشکر از همه 1 خط رو تو editor.php رو پاک کردم ادیتور jce فعال شد فقط یه مشکل داره وقتی تو پیج اصلب میخواهی مطلبی را ویرایش کنی ویرایشگر نداره!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما یعنی در سایت بخواین مطلبی رو ویرایش کنید ویرایشگر نیست؟ در مدیریت هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 سلام بله ویرایشگر در قسمت مدیریت هست ولی ویرایشگر در سایت نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 خوب ویرایشگر که در سایت نیست یعنی اصلا کادر ویرایشگر نیست یا مثلا کادر هست ولی گزینه های ویرایش قرار ندارند مثلا شاید کادری برای نوشتن باشه با تمام سطح دسترسی ها این مشکل رو دارید؟ نوع ویرایشگر خودتون رو عوض کنید ببینید ببازم همونه تک تک راه حل ها و جواب ها رو انجام و پاسخ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر