avestax 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام این سایت منه jolfa-theater.com این تمپلیت رو خودم فارسی کردم البته انگلیسیشم همین مشکل رو داره register رو که میزنی و فرم رو پر میکنی و کلید ثبت نام رو میزنی میره به صفحه loginو ثبت نام انجام نمیگیره چه کنم؟ لطفا کمک کنید راستی اون راهی که برای استفاده از فونت های مختلف فارسی هست رو امتحان کردم اما نمیدونم کلاس هایی که باید بهشون کد اضافه کنم کجا هستند و کدومند اگه میشه راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avestax 0 ارسال شده در بهمن 91 -------------- -------------- http://jolfa-theater.com این هم رمز مدیر سایته دستتون درد نکنه میشه بگید چطور درستش کردید؟ ******************************************************* لطفا" اطلاعات محرمانه سایت خود را بصورت عمومی قرار ندهید ! ******************************************************* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام یعنی با قالب فقط مشکل داره؟ با قالب دیگر درست کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر