mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 سلام به همه کامپوننت تغییر پوشه ادمین جوملا را نصب کردم (changeadmin) و بعد از اجرا خواست که یک نام واسه مدیریت انتخاب کنم بعد از تغییر نام برنامه درخواست خروج از من گرفت بعد از خروج اسم جدید و یا همان administrator را وارد میکردم ارور forbidden 403 میده کل پوشه برنامه رو از هاست و php admin هم پاک کردم اما درست نشد باز همان ارور میده تو انجمن ها گشتم اما راه-ک اری واسه این کار پیدا نکردم باید چی کار کنم کمکم کنید !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست خود را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 سلام مشخصات پ.خ شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 91 مشکل رفع شد لطفاً کلیه رمز ها را تغییر بدهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 دستتان درد نکنه آقا مشکل درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر