mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 [align=right]سلام به همه کامپوننت تغییر پوشه ادمین جوملا را نصب کردم (changeadmin) و بعد از اجرا خواست که یک نام واسه مدیریت انتخاب کنم بعد از تغییر نام برنامه درخواست خروج از من گرفت بعد از خروج اسم جدید و یا همان administrator را وارد میکردم ارور 403 میده کل پوشه برنامه رو از هاست و php admin هم پاک کردم اما بدرست نشد باز همان ارور رو میده تو انجمن ها گشتم اما راهکاری واسه این کار پیدا نکردم باید چی کار کنم کمکم کنید !؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام شاید به درستی پاک نکرده باشید و هنوز افزونه هاش موجود باشه در حالت کلی ادرس اینطوری میشه : www.yourdomain.com/administrator/?joomina همین جوری وارد میکردید دیگه مگه نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 کامپوننت رو کامل از تو هاست کامل پاک کردم اما باز جواب نمیده !!!!!!!!؟ بله به همین ترتیب هم وارد کردم http://www.yourdomain.com/administrator/?joomina با ارور Forbidden ظاهر میشه!!؟ باید چی کار کنم سایتم www.saman-shora.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 باید در phpmyadmin تمام جداولش هم پاک کنید دقت کنید یه جدول هم باقی نمونه دسترسی پوشه administrator هم برسی کنید روی 755 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 داخل phpmyadmin جدولش رو خالی کردم administrator هم 755 هست !!!!!؟ باز همان ارور رو میده!!!!؟ جای دیگه ای هم هست که برم کش هاست رو هم خالی کردم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ببینید خالی کردن با پاک کردن فرق داره شما باید drop کرده باشید به هر حال اینکه مشکل از کامپوننت هست شکی نی و با حذف کردن جدولش باید پاک میشد برسی کردید که پلاگینی داره یا نه؟؟؟ اگر بود بازم اونم از دیتابیس پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 کلا هر فایل و پوشه مربوط به این کامپوننت بود را پاک کردم داخل کامپوننت و پلاگین های phpmyadmin و هاست خودمم همه رو پاک کردم هیچ فایل دیگه ای با اسم این برنامه تو هاستم نیست!! باز همان ارور Forbidden را نشون میده باز مشکل کجا میتونه باشه!!؟ یه کمکی بکنید!!؟ خیلی گیر افتادم نمیتونم وارد صفحه مدیریتم بشم یه نفر راهنمایی کنه!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در جدول extensions رکورد مربوط به افزونه تون رو پیدا کنید و ویرایش کنید و مقدار فیلد enabled را از 1 به 0 تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در بهمن 91 سلام مشکلم را دوست خوبمان آقای علی موذنی درست کرد با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر