رفتن به مطلب
Ekram

درخواست راهنمایی در مورد ftp.

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید.

من از نرم افزار filezilla برای انتقال سایت طراحی شده به هاست رایگان استفاده میکنم.

ولی وقتی شروع به اپلود فایل نصبی به هاست میکنم بعد از 20 تا 40 ثانیه با پیغام خطای زیر رو برو میشوم :

پايان زمان اتصال

خطا : با مشکل مواجه شد 327,680 بايت - 40 ثانيه انتقال فایل پس از انتقال

که بعد از این اخطار خود نرم افزار اقدام به برقراری اتصال به سرور میکنه و دوباره همین کار رو تکرار میکنه.

این رو هم بگم که من از اینترنت دیال اپ استفاده میکنم.

اگر بخوام همینطوری ادامه بدم 2 روز طول میکشه تا سایتم رو آپلود کنم.

اگر بتونید من رو راهنمایی کنید که چه کار کنم که زودتر بتونم سایتم رو آپلود کنم خیلی خیلی ممنون میشوم..

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

پیشنهاد می کنم از افزونه ساخت بسته نصبی جومینا استفاده کنید که در این مورد در انجمن هم بحث شده...

موفق باشید

لینک به ارسال

دوست عزیز

شما از نرمافزار های دیگه مثل coreftp هم استفاده کنید ببینید همین مشکل رو دارید یا نه ؟

البته توی هاست های رایگان خودشون نرم افزارهایی که برای اف تی پی هست و با سرور اونا سازگاری داره رو معرفی می کنن که پیشنهاد میکنم از همونا استفاده کنید.

موفق باشید

لینک به ارسال

سلام

هاست هاي رايگان محدوديت و مشكلات خاص خودش رو داره من قبلا اين راه رو رفتم يا آپلود نميشه اگر هم بشه فايل ها ناقص آپلود ميشه تازه بعد از كلي دردسر اگر بتونيد به سلامتي وارد مرحله بعد شويد مشكلاتي ديگري باز در انتظار شما است يك پيشنهاد دوستانه يا از هاست رايگان ديگري استفاده كنيد مانند همان كه در تايپك قبلي معرفي كردم يا اينكه از هاست هاي غير رايگان

موفق باشيد

لینک به ارسال

با سلام

در کل هاست های رایگان پیشنهاد نمی شند حتی در بهترین شرایط موجودشون! (اگر می خواهید درست و حسابی با جوملا کار کنید و بهره ببرید از هاستهای رایگان استفاده نکنید!)

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

این هاستهای همگانی به دلیل مشکلات امنیتی که واسشون پیش میارن باید از سری مسایل پیش گیری کنند که این یکیشه!!

شما باید Delay برای آپلود ها رو بیشتر کنید که از Quata که سرور برای یوزرها در نطر گرفته تجاوز نکنید! مشکل شما اینه.

تا اونجایی که یادمه CuteFTP جایی برای تنظیم Delay داشت.

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...