Ekram 0 ارسال شده در دی 89 سلام خسته نباشید. من از نرم افزار filezilla برای انتقال سایت طراحی شده به هاست رایگان استفاده میکنم. ولی وقتی شروع به اپلود فایل نصبی به هاست میکنم بعد از 20 تا 40 ثانیه با پیغام خطای زیر رو برو میشوم : پايان زمان اتصال خطا : با مشکل مواجه شد 327,680 بايت - 40 ثانيه انتقال فایل پس از انتقال که بعد از این اخطار خود نرم افزار اقدام به برقراری اتصال به سرور میکنه و دوباره همین کار رو تکرار میکنه. این رو هم بگم که من از اینترنت دیال اپ استفاده میکنم. اگر بخوام همینطوری ادامه بدم 2 روز طول میکشه تا سایتم رو آپلود کنم. اگر بتونید من رو راهنمایی کنید که چه کار کنم که زودتر بتونم سایتم رو آپلود کنم خیلی خیلی ممنون میشوم.. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام و درود پیشنهاد می کنم از افزونه ساخت بسته نصبی جومینا استفاده کنید که در این مورد در انجمن هم بحث شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز شما از نرمافزار های دیگه مثل coreftp هم استفاده کنید ببینید همین مشکل رو دارید یا نه ؟ البته توی هاست های رایگان خودشون نرم افزارهایی که برای اف تی پی هست و با سرور اونا سازگاری داره رو معرفی می کنن که پیشنهاد میکنم از همونا استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در دی 89 سلام هاست هاي رايگان محدوديت و مشكلات خاص خودش رو داره من قبلا اين راه رو رفتم يا آپلود نميشه اگر هم بشه فايل ها ناقص آپلود ميشه تازه بعد از كلي دردسر اگر بتونيد به سلامتي وارد مرحله بعد شويد مشكلاتي ديگري باز در انتظار شما است يك پيشنهاد دوستانه يا از هاست رايگان ديگري استفاده كنيد مانند همان كه در تايپك قبلي معرفي كردم يا اينكه از هاست هاي غير رايگان موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام در کل هاست های رایگان پیشنهاد نمی شند حتی در بهترین شرایط موجودشون! (اگر می خواهید درست و حسابی با جوملا کار کنید و بهره ببرید از هاستهای رایگان استفاده نکنید!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام این هاستهای همگانی به دلیل مشکلات امنیتی که واسشون پیش میارن باید از سری مسایل پیش گیری کنند که این یکیشه!! شما باید Delay برای آپلود ها رو بیشتر کنید که از Quata که سرور برای یوزرها در نطر گرفته تجاوز نکنید! مشکل شما اینه. تا اونجایی که یادمه CuteFTP جایی برای تنظیم Delay داشت. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر