omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من از این پلاگین در سایت استفاده کردم مشکلم اینه که میخوام آیکون هام در کنار هم باز بشه ولی الان هر کاری میکنم زیر هم باز میشه دمو: http://ihma.ir کد قرار داده شده: {jm effect="large" title="برای ارسال مطالب خود اینجا را کلیک کنید" url=".."}images/send_file.png{/jm}{jm effect="large" title="برای مشاهده مقالات کلیک کنید" url=".."}images/maghalat.png{/jm} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در بهمن 91 با سلام کد زیر رو تو فایل system.css خودتو وارد کنید #page.page.sidebar-a-right.sidebar-b-right.isblog.wrapper-default > div#page-bg > div > div.wrapper.grid-block > div#main.grid-block > aside#sidebar-a.grid-box > div.grid-box.width100.grid-v > div.module.mod-box.deepest > div.jm-large > a > img{float:right} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 ممنون.فقط فاصله بین این دو تا رو از کجا میشه تنظیم کرد.این قالبه خیلی پیچیدست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به همون کد پست شماره 2 خاصیت margin را اضافه کنید مثلا" : margin: 0 0 0 5px; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر