hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 با سلام زمانیکه کاربر در سایت ثبت نام می کند و پیغام " شما با موفقیت در سایت ثبت نام کردید اکنون می توانید وارد سایت شوید " ظاهر می گردد، یک فرم ورود در زیر همین پیغام نیز ظاهر می شود . اگر از این فرم برای ورود به سایت استفاده گردد صفحه 404 لود می شود در صورتیکه اگر از فرم کنار سایت استفاده گردد بدرستی کاربر وارد سایت می گردد. لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام یکبار پکیج جوملایی که در هاست تون نصب کردید رو extract کنید بعد extract کردن پوشه installation رو حذف کنید ببینید درست میشه یا نه _________________ افزونه ای حذف نکردید؟ مثلا پلاگین یا در phpmyadmin جدولی رو حذف نکردید؟ یهو اینجور شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 تا حالا که 1000 تا افزونه نصب و پاک کردم . تازه متوجه موضوع شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 ابتدا یکبار همون بسته جوملایی که نصب کردید رو روی پوشه های هاست تون extract کنید کش مرورگر و جوملا رو خالی کنید با مرورگر دیگه هم تست کنید اگر میشه دمو هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 انجام شد ولی فایده نداره !!!!!! ishrae.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 من از طریق منوی " ثبت نام/ورود " وارد شدم مشکلی ندیدم!!!! برای تمام سطح های کاربری اینجوری است؟ مثلا نویسنده یا مدیر یا ثبت نام شده ... ؟ این مورد رو برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر