sms118 130 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت دوستان عزیز در جوملا 2.5 زمانی که میخواهیم ماژول یا افزونه ای را حذف کنیم میبینیم که بعضی از افزونه ها رو نمیشه حذف کرد و علامت یک قفل دارند مثل تصویر زیر: حالا من از دوستان تقاضا دارم که کمک کنند و توضیح بدن که چطوری میتونیم افزونه هایی که با علامت قفل نمایش داده میشند رو حذف کنیم. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام این افزونه ها برای هسته جوملا هستند و نباید حذف بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در بهمن 91 متشکرم ولی من میخوام پلاگین بروز رسانی رو حذف کنم میشه توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام در قسمت مدیریت پلاگین ها غیر فعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در بهمن 91 یعنی راهی برای حذف کردنش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 وقتی قابل غیر فعال شدن هستند چه دلیلی داره که حذف بشند من تا به حال از دیتابیس این جور پلاگین ها رو حذف نکردم ولی شما یه بک آپ تهیه کنید و از دیتابیس اقدام به حذف جدول کنید اگر قرار بود حذف شوند هیچ وقت اینجور ازشون محافظت نمیشد حتما دلیلی داره که نباید حذف بشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اگر منظورتون کامپوننت بروزرسانی جوملا در منوی کامپوننتها هستش برید به phpmyadmin و در دیتابیس مربوطه در جدول extensions در ستون name به دنبال com_joomlaupdate بگردید و مقدار آن را در فیلد enabled از 1 به 0 تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر