akameli 2 ارسال شده در بهمن 91 با سلام قسمت بالای خبرهام ه-ک شده توی صفحه اصلی مشکلی نداره وقتی ادامه مطلب می زنم میاد و 3تا لینک اضافه میشه به بالای متونم. عکس هم گذاشتم یه نگاه بندازید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام گمون نکنم ربطی به ه-ک داشته باشه! ببنید این کلمات مربوط به کدام افزونه میشه. دمو قرار بدید تا بررسی بشه متن رو به رو رو در گوگل جست و جو کنید "حذف لینک های روسی" موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در بهمن 91 با سلام گمون نکنم ربطی به ه-ک داشته باشه! ببنید این کلمات مربوط به کدام افزونه میشه. دمو قرار بدید تا بررسی بشه متن رو به رو رو در گوگل جست و جو کنید "حذف لینک های روسی" موفق باشید آدرس سایت رو پ.خ کردم ممنون میشم چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 ای کاش آدرس رو اینجا قرار میدادید تا سایر دوستان نظراتشون رو در باب مشکل شما بیان کنند! شما بعد از انجام دادن کاری با این مشکل روبه رو شدید؟ با قالب پیش فرض تست کنید ببنید باز این خطها وجود دارند یا خیر. اگر وجود نداشتند که 99.99% مشکل از قالب هست و همانطور که در پست قبلی عرض کردم کلمه "حذف لینک های روسی" در گوگل جست و جو کنید آموزش های متنوعی برای برطرف کردن این مشکل میاره. سعی کنید مشکل رو از ریشه رفع کنید اگر تمام کارهای بالا رو انجام داید و موفق به رفع مشکل نشدید کد زیر رو در یکی از فایل های css قالب قرار دهید: #ja-current-content.column > div#ja-content-main.ja-content-main.clearfix > div.item-page > div.article-tools.clearfix > div#ja-wrap > p > a { font-size:0} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akameli 2 ارسال شده در بهمن 91 مشکل حل شد ممنون. مشکلش توی کد قسمتی از فایل های قالب به اسم com_content توی پوشه article و فایل default.php بود. با سلام گمون نکنم ربطی به ه-ک داشته باشه! ببنید این کلمات مربوط به کدام افزونه میشه. دمو قرار بدید تا بررسی بشه متن رو به رو رو در گوگل جست و جو کنید "حذف لینک های روسی" موفق باشید آدرس سایت رو پ.خ کردم ممنون میشم چک کنید. مشکل حل شد ممنون. مشکلش توی کد قسمتی از فایل های قالب به اسم com_content توی پوشه article و فایل default.php بود. با سلام گمون نکنم ربطی به ه-ک داشته باشه! ببنید این کلمات مربوط به کدام افزونه میشه. دمو قرار بدید تا بررسی بشه متن رو به رو رو در گوگل جست و جو کنید "حذف لینک های روسی" موفق باشید آدرس سایت رو پ.خ کردم ممنون میشم چک کنید. من از طریق راهی که شما گفتید رفتم حذف لینک های روسی و طبق آموزش پیش رفتم و مشکل رو حل کردم ممنون از راهنماییتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر