ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 من در قسمت ماژول جدید ترین ها mod_latestnews در سایتم هرچی تعداد رو کم و زیاد میکنم تاثیری نداره و فقط دوتا از تازه ترین ها رو نشون میده در تنظیمات ماژول و قسمت پارامترهای ماژول هم وقتی تعداد رو هر چنتا قرار میدم ، بازم 2تا رو در سایت نشون میده و افزایش پیدا نمیکنه با قالب های مختلف هم امتحان کردم همین مشکل وجود داشت به نظرتون مشکل از کجاست؟ و چطور میتونم رفعش کنم؟ http://www.ecomp.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام دوست گرامی بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 89 بله مشکل من با توضیحات دوست خوبمون persians حل شد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر