punisher 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من جوملا 2.5 نصب کردم(روی هاست) جدیدا وقتی می خوام مطلب جدید ثبت کنم مطلب را ثبت می کنه و خطای ذخیره ناموفق با این ایرادها: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `znhkv_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `znhkv_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `znhkv_finder_tokens` AS t2 ON t2.term= t1.term LEFT JOIN `znhkv_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHEREt2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESCرا می دهد و باید خارج شم و دوباره وارد ملب بسم تا بعد ثبت اون مطلب رو بم نشون بده مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام ابتدا یکبار دیتابیستون رو Repair کنید و سپس بررسی کنید که جداول finder_tokens و finder_tokens_aggregate مقدارشون در ستون Type برابر MEMORY و در ستون Collation برابر utf8_general_ci باشد اگر باز هم نتیجه نگرفتید به مدیریت پلاگینها بروید و پلاگین جستجوی هوشمند را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر