hamed98 2 ارسال شده در بهمن 91 سلام زمانی که از منوی سایت کلمه جستجو را می زنم ، فرمی ظاهر می شود که چند سطر نوشته در زیر ان درج شده که بصورت چپ چین می باشد چطوری می تونم راست چین کنم . همین حالت نیز برای صفحه نتایج جستجو در جی دانلود وجود دارد. لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 سلام زمانی که از منوی سایت کلمه جستجو را می زنم ، فرمی ظاهر می شود که چند سطر نوشته در زیر ان درج شده که بصورت چپ چین می باشد چطوری می تونم راست چین کنم . همین حالت نیز برای صفحه نتایج جستجو در جی دانلود وجود دارد. لطفا راهنمایی بفرمایید سلامفکر کنم نیاز باشه وارد فایل دستورات برنامه نویسی برنامه بشید و برخی تغییرات رو اعمال بکنید.برای مثال float:left بشه float:right البته فکر میکنم.باز هم دوستان دیگه بیشتر میتونن کمکتون بکنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 91 سلام اینگونه تغییرات مستلزم تغییرات در کدهای css هستن و برای اینکه دقیقا مشخص بشه کدوم قسمت رو میفرمایید باید دموی انلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر