samiey 0 ارسال شده در دی 89 خواهشمند هستم از دوستانی که الحاقی برای آجاکس کردن جوملا می شناسند معرفی کنند ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 اگر به صورت حرفه ای میخواهید این کار را انجام دهید باید قالب هم طوری طراحی شود که از آژاکس پشتیبانی کند ولی افزونه هایی هستند که این کار را انجام میدهند و میتوانید پلاگین رایگان زیر را آزمایش کنید.البته بهترین پلاگین رایگانی است که تا کنون دیده ام. دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiey 0 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز این پلاگین رو نصب کرده بودم ولی نمی دانم مشکل از کجاست که به درستی کار نمی کنه یا من نمی دونم بعد از فعال سازی روی هر لینکی که کلیک می شه فقط نام صفحه تغییر می کنه نه خود صفحه اگر لطف کنید و راهنمایی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 متاسفانه مترجم این پلاگین توضیحات کاملی در مورد نحوه کار با این پلاگین نداده و در واقع اصلا توضیحی نداده ولی در سایت جوملای جهانی که نگاه کردم نویسنده توضیحاتی داده که نیازمند ترجمه توسط دوستان ماهر است.بعد از نصب باید SEF را فعال کنید و سپس کد معرفی شده را به قالب اضافه کنید البته من متوجه نشدم که کدام فایل قالب سی اس اس یا ایندکس دات پی اچ پی و همچنین در تنظیمات پلاگین کدی باید اضافه بشه که این قسمت هم کمی به نظر من گنگ بود.به تصاویر زیر توجه کنید. تصویر بالا تصویر تنظیمات پلاگین است. تصویر بالا مربوط به اضافه کردن کد زیر درقالب است به کد زیر توجه کنید. For work, after install you must add in template "id" where is shown component. Exemple: البته در خط اول کد گفته کجا باید قرار بگیرد. البته این پلاگین با قالب پیش فرض جوملا به خوبی کار میکند.چون وقتم هم کم بود نتونستم بیشتر برای این پلاگین وقت بزارم واگر دوستان نحوه کار با این پلاگین رو کاملا یاد گرفتند در همین تاپیک برای استفاده قرار دهند. آدرس معرفی و توضیحات افزونه در جوملای جهانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در دی 89 اگر دوستان نحوه کار با این پلاگین رو کاملا یاد گرفتند در همین تاپیک برای استفاده قرار دهند ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 سلام یعنی جدا کسی تا حالا جوملاشو اجاکسی نکرده؟ چقدر جالبسلام من اضافه کردم اما مشکلی که دارم توی بازکردن زیر منوهاست اصلا زیرمنوهامو دیکه باز نمی کنه نمی دونم چرا؟ راستی SEF چیه ؟ کجاست ؟ نکنه منوهام به اون ربط داره؟ اقا یکی کمک کنه . خیلی از اجاکسی شدن ذوق کردمببخشید SEF را فهمیدم ربطی نداشت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 اين پلاگين بعد از اين تاپيك توسط يكي از دوستان ترجمه شده و همراه با فايل راهنما در جومينا منتشر شده است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryjon 0 ارسال شده در تیر 90 یعنی تو ورژن جدید مشکلی نیست؟ اخه همون که تواول تاپیک زدید هم ترجمست و با راهنماییتون قابل استفاده بود اما ایراد داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر