omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تقریبا 1ماه پیش سایت مورد حملات اسپم ها قرار گرفت هم ایمیل هم ثبت نام کاربر جدید،جوملا 1.5 کار میکردم هر کاری کردم نشد جلوشو بگیرم حتی با بلوک کردن آی پی مجبور شدم به جوملا 2.5 بیام و از طریق کد های امنیتی تونستم جلوی اسپم ها رو بگیرم ولی یک مشکلی که برخورد کردم اینه که اولا بازدید سایت رسیده به روزی حدود 2500 تا در یک روز و ترافیک سایت هم همین طور داره مصرف میشه دوستان میشه یک راهنمایی کنید چطور میشه جلوی این مشکل رو گرفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام برای مقابله با اسپمرها میتونید از افزونه های کپچا استفاده کنید البته در جوملا 2.5 این مورد گنجانده شده در مورد هدر رفتن پهنای باند هم افزونه هاتون رو بررسی کنید و شروع کنید به یکی یکی غیرفعال کردن و تست کردن اگر از افزونه های امنیتی و یا آمارگیر استفاده میکنید اول به سراغ این موارد بروید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام برای مقابله با اسپمرها میتونید از افزونه های کپچا استفاده کنید البته در جوملا 2.5 این مورد گنجانده شده در مورد هدر رفتن پهنای باند هم افزونه هاتون رو بررسی کنید و شروع کنید به یکی یکی غیرفعال کردن و تست کردن اگر از افزونه های امنیتی و یا آمارگیر استفاده میکنید اول به سراغ این موارد بروید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): کپچا نصب شده فک میکنم مشکل اسپم برطرف شده مشکل الان اینجاست که توی یک روز 2گیگ از ترافیک سایت مصرف میشه،به نظرم سایت توسط یک سیستمی هی رفرش میشه نمیدونم شاید هم مشکل افزونه آماری باشد؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر