mansoure_k2002 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام. من برای قسمت گالری عکس سایتم، یک پلاگین گالری دانلود کردم اون رو در جوملا نصب کردم بعدش باید چکار کنم؟ تا حالا با گالری عکس کار نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 سلام از کدوم کامپوننت استفاده میکنید؟ خیلی سخت نیستن. معمولا یه بخش دارن برای ایجاد مجموعه که با توجه به موضوعات مجموعههای مورد نظرت رو میسازی، بعد یه قسمت دارن برای آپلود عکس که هر عکسی رو که آاپ کردی به مجموعه خودش مربوط میکنی. حالا مثلا تو اّر اس گالری به جای مجموعه ، برچسب گذاشتن. بعدش یه منو از نوع کامپوننت مورد نظر ایجاد میکنید و مجموعههای مورد نظرتون رو برای نمایش انتخاب میکنید. اگرم میخواید از پلاگینهای درج گالری در مطلب استفاده کنید که یه کم با هم فرق دارن. یه سریشون یه دکم به پایین ادیتور اضافه میکنن و باید از اون استفاده کنید. یه سری در فایل راهنماشون یه سری کود هست که بیا از اونا استفاده کنید و ... :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در بهمن 91 ببخشید نوع کامپوننت رو باید از کجا بفهمم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 ببینید اسم فایلی که نصب کردید چی بود. یا از سر برگ کامپوننتها بررسی کنید چه کمپننتی رو نصب کردید :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در بهمن 91 اسمش RokGallery هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 اسمش RokGallery هست. پیشنهاد میکنم از فوکاگالری استفاده کنید.به نظرم برای شما راحت تر باشه سایت سازنده: http://www.phoca.cz/download/category/1-phoca-gallery-component نسخه فارسی: http://forums.parsjoom.ir/thread-6220.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در بهمن 91 من کامپوننت fw gallery را نصب کردم گالری ساخنم و عکس بهش اضافه کردم ولی در سایتم نشون داده نمیشه تنظیمات خاصی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 من کامپوننت fw gallery را نصب کردم گالری ساخنم و عکس بهش اضافه کردم ولی در سایتم نشون داده نمیشه تنظیمات خاصی داره؟ فوکا گالری رو نصب کردید؟اساس کار گالری ها این طور هستش که شما ابتدا مجموعه یا بخشی رو داخل کامپوننت میسازید عکس هایی رو که آپلود کردید به این مجموعه اختصاص میدید.حالا به بخش منو میرید و یک منوی جدید میسازید و توی تنظیمات منو نمایش مجموعه کامپوننت نصب شده را تنظیم میکنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در بهمن 91 بله ولی ارور داره وقتی در سایت نشون داده میشه یه جدول با کلی ارور هست ولی اینی که نصب کردم راحته ولی نشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 اگه ممکن دمو قرار بدید تا بررسی بشه :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansoure_k2002 0 ارسال شده در بهمن 91 منو ساختم از طریق کدوم گزینه این کامپوننت رو بهش وصل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در بهمن 91 زمانی که میخواهید منو رو درست کنید باید از گزینه نوع آیتم منو روی گزینه انتخاب کلیک کنید و از بین کامپوننت هایی که نصب هستش کامپوننت گالری عکس مورد نظر خودتون رو از بین اونها انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر