malmal 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام مقدمه: سایت من 3 سطح داره. سطح اول صفحه اول سایته، سطح دوم صفحه ای است که مطالب هر موضوع رو نشون میده و سطح سوم خود مطلب به نمایش درمیاد. مشکل: برای سایت منو از "مجموعه بلاگ" استفاده کردم. توی صفحه اول همه چیز مرتب میاد ولی توی صفحه دوم عکسها با سایز بزرگ میاد و صفحه رو بهم میریزه و در صفحه نهایی عکس کوچک می آید مشکلی ایجاد نمیکنه. درخواست: چطور باید تنظیم کنم تا عکس ها ظاهر سایت رو بهم نریزن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
malmal 0 ارسال شده در بهمن 91 کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز اندکی صبور باشید. لطفا اسپم ندید. اگه ممکن یه دمو قرار بدید :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
malmal 0 ارسال شده در بهمن 91 همینطور که توی عکس پیوستی میبینید عکسها با سایز اصلی خودشون میان و صفحه رو بهم میریزن. چیکار میتونم بکنم تا هر عکسی با هر سایزی میزارم مرتب و یه اندازه نشونش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوراه دارید اول اینکه میتونید سایز تصاویر رو قبل از جایگذاری به اندازه دلخواه تبدیل کنید و دوم اینکه موقع وارد کردن تصاویر در ویرایشگر، از خاصیت width و height برای تغییر اندازه تصاویر استفاده کنید راه دوم به نظر بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر