mylove_iman 12 ارسال شده در بهمن 91 سلام من به یک افزونه نیاز دارم که پربازدیدترین (مطالب،منوها،لینک ها ،کامپوننت ها ،....) در واقع هر چیزی در سایت من که بیشترین بازدیدرا داشته خواه مطلب باشد و خواه منو یا لینک را نمایش دهد. دو تا ماژول mod_mostread و mod_latestnews از من شماره بخش و مجموعه میخوام درواقع فقط مطالب را تمایش میدهند اونم فقط مربوط به یک بخش و مجموعه را ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام لطفا پستهای خود را با فونت استاندارد انجمن ارسال کنید ! هر دو ماژولی که فرمودید توان نمایش مطالب از چندین بخش و مجموعه را دارند کافیست که شناسه های موردنظرتون رو با علامت کاما از یکدیگر جدا کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در بهمن 91 بله چشم. حالا برای منو ، لینک ، ... چکارکنم؟؟مثلا چطوری بفهمم چند نفر کامپوننت اتاق فکر را دیدن. در واقع اگر اتاق فکر سایت من بیشتر از مابقی قسمتهای سایتم بازدید داشته باشه چطوری بفهمم.؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام این مواردی که میفرمایید بیشتر به این بستگی داره که اون بخشی که قراره نمایش داده بشه تنظیماتی در این زمینه داره یا نه اما امکان نمایش بازدیدها در همه جا هم میسر نیست مگر آنکه بتونید در ساختار اون قسمت تغییرات ایجاد کنید که غالبا" نیاز به دانش PHP داره ساده ترین کار اینه که سایتتون رو در گوگل وبمستر ثبت کنید و از اطلاعات آماریش استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در بهمن 91 دوستان فهمیدم اگر بیام از ویرایشگر فوق حرفه ای jce و پلاگین های درج کامپوننت در مطلب و درج ماژول در مطلب استفاده کنم و همه لینکهامو به مطالبم بدم فکر کنم درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر